‘Dear Life’ dé hit van 2016?!

SAMSUNG CAMERA PICTURESAls er één zangeres is waar ik gek op ben, dan is dat Delta Goodrem. Haar muziek is gewoon geweldig. Iedere keer weet zij mij weer te verrassen. Vooral in 2016 zorgde Delta voor veel goede en vooral mooie muziek. Ik was al fan van haar nummer vanaf haar allereerste album.

De single Dear Life is één van de mooiste nummers van dit jaar. De tekst raakt mij keer op keer. In Dear Life blikt Delta terug op haar leven. Alle mooie dingen, alle minder mooie dingen en alle slechte dingen komen voorbij. Deed ik alles wel goed? Kunnen sommige dingen misschien beter? Dit soort vragen kwamen er allemaal aanbod in Dear Life. 

Ik ben niet alleen gek op de stem van Delta, maar ook van haar piano. Muziek van een piano vind ik heel erg mooi. In ieder nummer van Delta komt de piano weer naar voren. Bij Dear Life is de piano een mooie toevoeging in het gevoelige nummer. Achter de piano is Delta helemaal in haar element.

Als ik zelf terug kijk op het jaar 2016 is het een bijzonder jaar geweest. Zo ben ik in het begin van 2016 een soort detective geweest. Na lang speurwerk kwam ik achter een groot geheim. Een geheim die zo groot is, dat het voor ‘vreemden’ lastig is om te begrijpen. De mensen die van dit ‘geheim’ weten, weten wel wat ik bedoel.

Soms sta ik van mezelf te kijken. Wat ik in een korte tijd heb bereikt, is echt bijzonder te noemen. Maar ik moet ook zeggen dat ik hulp heb gehad van een aantal goede vrienden! Samen hebben wij het ‘geheim’ ontrafelt. Maar helaas is het nog niet helemaal opgelost. Inmiddels heb ik het ‘geheim’ wel van mij af kunnen schrijven. In verschillende blogs heb ik het dan ook van mij af geschreven.

Dit jaar ben ik ook één keer enorm teleurgesteld. De politie stelde mij enorm teleur. Ik weet nog heel goed hoe ik probeerde om aangifte te doen bij de politie in Zwolle. Helaas namen de agenten mij daar totaal niet serieus. Ik wist dat ik iets ontdekt had, iets strafbaars, maar helaas hadden de agenten geen tijd voor mij.

Gelukkig had de politie in Hasselt wel de tijd voor mij. Ik vertelde alles wat ik te zeggen had. Ik had toen het gevoel dat er naar mij geluisterd werd. Ik had aangifte gedaan. Maar echt opgelucht voelde ik mij toen nog niet. Ik voelde mij belazerd, op een hele nare manier. Inmiddels is het alweer bijna één jaar geleden. Soms voelt het al veel langer.

Door Dear Life zie ik nu in dat ik het goed gedaan heb. Ik heb mijn ‘onderzoek’ goed gedaan. Dat zeggen ook de mensen om mij heen. Dat maakt mij ook een beetje trots. Hoewel de aanleiding van het onderzoek alles behalve leuk was. Ondanks dat kan ik het onderzoek nu echt goed afsluiten. Het gewenste resultaat is er helaas nog niet. Of die nog gaat komen, weet ik niet. Daar maak ik mij nu niet druk om.

Ik hoop dat Delta in 2017 doorgaat met muziek. Ik hoop dat ze mooie muziek blijft maken. Zij is een echte inspiratiebron voor mij. Ook is haar muziek soms een grote steun. In zowel moeilijke als mooie momenten zet ik haar muziek op. Dear Life gaat de boeken in als één van de mooiste nummers van 2016!

Luister en oordeel zelf!

Delta Goodrem – Dear Life

Advertenties

6 gedachtes over “‘Dear Life’ dé hit van 2016?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s