Het jaar 2017 in het kort: bordspel, schrijven, interview én televisie…

cube-689618_1920Het is oudejaarsdag, 31 december 2017. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat is er toch veel gebeurd. Maar er is één ding waar ik heel erg trots op ben. Het is iets wat ik met heel heel plezier en liefde heb gedaan. Ik neem jullie even mee naar november 2017.

Op 11 en 12 november 2017 was er weer een spellenspektakel in Eindhoven. Laat ik daar nu vorig jaar geweest zijn. Toen liep ik er rond als bezoeker. Ik weet nog dat ik toen dacht; dit wil ik ook van de andere kant meemaken. Nu heb ik die kans gekregen! Vlak voor mijn vakantie begon ik met mails sturen naar bekende spellen merken. 

Ik wachtte rustig een reactie af. En daar was een mail van 999 Games. Zij waren meteen enthousiast over mijn mail. Dus na mijn vakantie heb ik een gesprek gehad met iemand binnen 999 Games. Ik mocht komen helpen als demonstrateur op het spellenspektakel! Was het een droom? Nee, zeker niet zeg! Het was een droom die werkelijkheid werd.

Daar stond ik dan op zaterdag en zondag in Eindhoven. Het was in het begin heel erg onwennig. Maar na een poosje voelde ik mij daar enorm thuis. Dat komt ook wel door de leuke mensen die ik daar heb ontmoet. Er waren heel veel leuke, aardige, sociale mensen die allemaal dezelfde passie delen; liefde voor bordspellen.

Die kennis die ik daar heb opgedaan in ongekend. Door het spellenspektakel is mijn liefde voor bordspellen nog meer gegroeid. De spellen die ik uit mocht leggen ging ik zelf ook leuker vinden. Zo speelde ik het spel Beverbende, Vlotte Geesten en Regenwormen heel vaak. Zelf na het spellenspektakel blijven die spellen terugkomen.

Dat ik een liefde voor bordspellen heb is niet echt nieuw meer. Maar dat die liefde kon doorgroeien wist ik niet. Natuurlijk hoop je dat de liefde groeit, maar dat weet je nooit. Nou na dit jaar is de liefde enorm gegroeid. Het is ook fijn dat meer mensen liefde voor bordspellen hebben.

Met de feestdagen, kerst en oud & nieuw, worden er veel spellen gespeeld. Dat maakt mij alleen al enorm blij. Spellen horen nu eenmaal in de samenleving. Spellen brengt mensen echt dichterbij elkaar. Behalve wanneer mensen verliezen, dan is de liefde snel over.

Gelukkig speel ik voor het spelen. Of ik nu win of verlies, het plezier is wat telt. Dus in het nieuwe jaar probeer ik mijn liefde voor bordspellen door te geven. Dat doe ik via deze manier, via schrijven dus. Want dat is ook een liefde van mij; schrijven. Dat is meteen een mooi bruggetje naar het volgende hoogtepunt van 2017.

Schrijven doe ik nu ook best lang al. Natuurlijk schrijf ik voor showbizznetwork. Daar maak ik vooral blogs over GTST en recensies over nieuwe televisie programma’s. Speciaal hiervoor zijn er speciale jaaroverzichten verschenen. Maar ik ben in 2017 ook meer bezig geweest met nieuwsartikelen.

Ik ben geen perfecte schrijven. Maar ik weet dat ik het kan en ik weet dat ik het leuk vindt. Dus wil ik in 2018 meer met schrijven gaan doen. Misschien is een cursus redacteur een idee. Want ik wil mijzelf meer en meer gaan ontwikkelen. Dat heb ik het afgelopen jaar ook al een beetje gedaan.

Voor showbizznetwork heb ik verschillende interviews gehouden. Het leukste interview van 2017 is misschien wel met Ine van Heel Holland Bakt. Dit seizoen heb ik intensief gevolgd en ben ik fan geworden van Ine. Dus besloot ik om haar te interviewen.

Ze wilde heel graag meewerken. Het interview met Ine kun je hier nogmaals lezen. Ik wil hierbij Ine nogmaals bedanken voor de leuke antwoorden. In 2018 gaan wij Ine misschien wel weer interviewen.

Daarnaast heb ik ook een interview gehouden met de mannen van Deepend. Zij scoorden in de zomer een hit met Waiting For The Summer. Dit nummer staat nu in mijn eigen jaaroverzicht. Wat is dat een fijn nummer. De mannen van Deepend wilden ook graag meewerken aan een interview.

Dus wil ik in 2018 meer met interviews gaan doen. Want ik merk dat ik daar een interesse in heb. In de persoon achter een nummer of programma of over het programma zelf! Ik denk dat 2018 wel een bijzonder jaar gaat worden. Bordspel, schrijven, interviews en televisie.

Ja ik denk dat ik wel blij ga worden van 2018! Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling. Dat 2018 een mooi, gezellig, bijzonder, liefdevol, respectvol, eerlijk, sociaal, sportief, muzikaal en vooral fijn jaar mag gaan worden, voor iedereen. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s