Internationale versie van The Voice of Holland?!

music-1874621_1920-1Vorige week vrijdag genoot ik eindelijk weer eens van The Voice. Geen reguliere aflevering, maar een speciale The Voice World Wide. Hierin kwamen de hoogtepunten van The Voice van over de hele wereld. Ik moet zeggen dat ik erg van kon genieten. Vooral The Voice of Australia vond ik heel erg leuk.

Dit heeft natuurlijk alles te maken met Delta Goodrem. Deze zangeres is één van de coaches. Veel kandidaten kozen er dan ook voor om in haar team te gaan zitten. Eindelijk was dit dé kans om Nederland kennis te laten maken met Delta. Helaas kwam zij zelf niet heel vaak in beeld. Maar ik genoot zichtbaar van haar aanwezigheid op RTL 4.

Ook de kandidaten in The Voice uit Groot-Brittannië waren heel erg goed. Dit lag ook voor een groot deel aan de coaches. Zo zaten onder andere Tom Jones en Will. I. Am in de bekende rode stoelen. Dit zijn artiesten die al veel bereikt hebben in de muziekwereld. Hoe leuk zou het zijn dat die kennis naar de Nederlandse versie van The Voice zou gaan.

Want als ik eerlijk ben mist The Voice iets. Ik zou het heel leuk vinden als er internationale artiesten in de rode stoelen van The Voice of Holland zouden zitten. Dus ging ik eens goed kijken naar alle bekende coaches van de verschillende versies van The Voice.

Zo zag ik dus onder andere Delta, Will. I. Am en Tom voorbij komen. Maar ook zag ik Ricky Martin, Christina Aguilera, Shakira en Kylie Minogue voorbij komen. Hoe leuk zou het zijn als één van deze artiesten in de The Voice of Holland stoelen zouden gaan zitten. Hoe kom je erachter of hier interesse in is? Nou door een poll te maken.

Zo gezegd zo gedaan. Ik stelde de vraag op social media; ‘Welke internationale artiest mag in de jury van The Voice of Holland?’. Hierbij gaf ik de stemmers vier keuzes; A. Kylie Minogue, B. Delta Goodrem, C. Tom Jones, D. Will. I. Am. In totaal gaven 67 mensen hun stem.

De grote winnaar werd met 40 % van de stemmen; Will. I. Am! De meeste stemmers willen hem graag terug zien in The Voice of Holland! Nu vind ik dat een prima keuze. Hij is één van de bandleden van The Black Eyed Peas. Zelf ben ik een groot fan van deze band. Dus Will. I. Am je bent van harte welkom hoor.

Op plek twee is Tom Jones geëindigd. Hij kreeg 30 % van de stemmen. Ook Tom is een artiest die al jaren mee gaat. Ook hij zou het prima kunnen doen in The Voice of Holland denk ik. Hij heeft vast en zeker genoeg kennis en ervaring om te delen met de kandidaten.

De derde plek is er voor Kylie Minogue. Zij is misschien wel één van de vrolijkste coaches van The Voice. Die gezelligheid is, sinds het vertrek van Ilse de Lange, niet meer terug geweest. Dus ook Kylie mag wat mij betreft in de rode stoel gaan zitten. Zij kreeg overigens 21 % van de stemmen.

Op de laatste en vierde plek is Delta Goodrem geëindigd. Zij kreeg slechts 9 % van de stemmen. Zij is nog niet heel bekend in Nederland. Daar moet eerst verandering in komen. Als zij bekender zou worden, dan zou zij misschien op de rode stoel kunnen gaan zitten.

Maar of het ook echt gaat gebeuren is nog maar even de vraag. Ik denk niet dat iemand van de huidige jury haar stoel vrijwillig op geeft. Voor de verandering zou het wel een hippe zet zijn! Wie weet gaat het nog gebeuren ook…

 

Advertenties

Een gedachte over “Internationale versie van The Voice of Holland?!

  1. En voor het gemak vergeet je even het feit dat die bekende Amerikanen/Britten/Australiërs er (grote kans!) to-taal niet op zitten te wachten om in een klein kutlandje als Nederland jury te spelen voor zo’n talentshow. Als ze maar goed betaald krijgen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s