Monopoly in overvloed!

game-3061506_1920Het was een normale vrijdagochtend. Maar die vrijdagochtend was al snel niet normaal meer. De vrijdagavond werd in één keer hysterisch leuk. De reden hiervoor was heel simpel. Hasbro kwam met een nieuwe versie van het bekende bordspel Monopoly! Dit keer was het niet zomaar een versie, maar een hele bijzondere.

Het leek wel een droom. Maar Hasbro bracht toch echt een Disney versie van Monopoly uit. Alleen op de pionnen zou je verliefd kunnen worden. Zo kun je spelen met de appel van Sneeuwwitje of de honingpot van Winnie de Pooh. Is dat nu echt zo leuk zou je denken? Nou voor de echte spelliefhebber zeker! Ik bedoel wanneer kun je zeggen dat je met een appel hebt gespeeld?! 

Maar waarom zou je zoveel versies van één bekend bordspel maken? Nou dat is vrij simpel vind ik zelf. Er zijn zoveel mensen die van Monopoly houden. Voor iedereen is er wel een leuke versie te vinden. Zo heb je natuurlijk de standaard Monopoly. Maar ja, standaard is ook maar zo standaard hé?

Dus kwam Hasbro al snel met andere versies. Zo is er een Monopoly Wereldeditie. Deze versie is wel heel bijzonder. Iedereen mocht stemmen op bekende wereldsteden. Ook Nederlandse steden waren in de race voor een plek op het bekende bordspel. Zo kwamen Amsterdam én Giethoorn op dit bord te staan. Dat heeft Hasbro maar mooi even gedaan!

Voor iedereen die net even van iets anders houdt, kan ook genieten van Monopoly Gamer. Die staat volledig in het teken van Mario! Nu kun je de 3DS of WII U even links laten liggen. Er is nu een speciaal bordspel van de bekende loodgieter op de markt. Deze versie is ook redelijk nieuw.

Naast de (algemene) Disney versie van Monopoly zijn er nog twee Disney uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er natuurlijk een Frozen editie van Monopoly gemaakt. In deze versie kun je als Elsa, Anna of Olaf het bordspel spelen. Deze versie is overigens wel voor de jonge spelers. Daarnaast is er ook een Cars 3 variant van Monopoly gemaakt. Deze is, net als die van Frozen, gemaakt voor de jonge spelers.

Zeg je Frozen en Cars, dan verwacht je ook meerdere televisie thema’s in Monopoly versie. Nou die zijn er ook. Zo is er ook een Star Wars editie gemaakt. Ook de Avengers hebben hun eigen Monopoly versie. Toen die er waren konden de bekende schildpadden ook niet achterblijven. Zo kregen de Ninja Turtles ook een versie van Monopoly.

Zijn er nu dan eindelijk genoeg versies van Monopoly? Nou ik denk het niet. Ik denk dat Hasbro steeds met meer varianten komt. Zo is er voor iedereen stars een eigen versie die die kan spelen. Ik vind het vooral interessant om te zien hoe Hasbro samenwerkt met Disney. Want daar komt nog best veel bij kijken. Want hoe zou Sneeuwwitje bijvoorbeeld reageren? Zou zij wel blij zijn dat haar appel wordt gebruikt in het bekende bordspel?!

Monopoly; je kunt er geen genoeg versies van hebben! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s