The Masked Singer 2023: ‘Het beste cijfer is natuurlijk voor Loretta Schrijver’

Het is vrijdagavond en dus de hoogste tijd voor The Masked Singer. Vanavond waren de laatste vijf nieuwe karakters te zien. Na vanavond zijn alle karakters bekend. Nou bekend nog niet, maar we weten welke karakters er allemaal te zien en te horen zijn. Het werd weer een avond vol gezelligheid en met af en toe een leuk rijmpje.

Zo kondigde Ruben iedereen aan met een passende rijm. Zo zei hij over Loretta ‘zij krijgt het beste cijfers, hier is Loretta Schrijver’. Zij is toch wel het leukste panellid. Alleen al om haar is The Masked Singer zo leuk om naar te kijken. Haar reacties over de karakters zijn heel spontaan. Hier word je toch als kijker blij van?

De Buffel

De avond werd geopend door de Buffel. Bij de opkomst dacht ik meteen aan Fred van Leer en aan Gordon. Maar de hints laten iets anders zien. Zo reist de Buffel voor zijn werk. Darten is iets wat hij vaak doet? Daarnaast is er een award naar hem vernoemd? Dan komt al snel de naam van Tony Neef naar boven. Wanneer de Buffel zingt, denk ik ook weer aan de naam van Tony. Zou het hem kunnen zijn?

Het Hert

Optreden twee, doe daar uw voordeel mee. Het Hert is klein van stuk, maar geeft een groot optreden. Een goede stem, die misschien een beetje anders klinkt dan normaal. De hints geven ook niet een heel duidelijk beeld. Het stokje doorgeven en een gewoontedier. Tja, aan wie denk je dan? Edsilia Rombley? Die heeft al eens eerder meegedaan. Het panel denkt aan Wendy van Dijk. Zou zij ineens weer opduiken in een RTL-programma?

De Zeester

Een heel aandoenlijk pak. De Zeester maakte als derde haar opwachting. De hints die naar voren komen gingen onder andere over prins op het (zee)paard, ster van de show en iets met een boot. Tijdens het optreden is al snel duidelijk dat het niet over een zangeres gaat. Zou het hier kunnen gaan om Gaby Blaaser? Een actrice die bekend is van onder andere GTST?

Het Schaap

Optreden vier, het Schaap is hier! Een onwijs mooi pak wat staat te schitteren. Iemand die op een éénwieler kan rijden. Iemand die op de voorgrond staat en iemand die gras kan maaien? Ja deze hints zijn lekker duidelijk. Tijdens het zingen komt er één naam in mij op. Die van Daphne Bunskoek. Maar daar wijzen de hints niet echt op ofzo. Dus dat zal dan ook wel niet zo zijn. Wie kan het dan wel zijn?

De Magiër

De avond wordt in stijl afgesloten door de Magiër. Wat een onwijs tof pak is dit! Heel groot, alsof er een lang iemand in zit. Weer Edson? De hints gaan onder ander over zweverig, voetballen, nummer elf en paling. Zou het iemand zijn uit Volendam? Misschien is het Simon, van Nick? Maar als de Magiër zingt, dan is dat toch niet Simon? Nee. Maar wel iemand uit Volendam? Of zitten wij helemaal in een verkeerde hoek? Worden wij gewoon betoverd?

Masker af voor:

Helaas viel voor twee karakters vanavond het doek. Als eerste werd de Zeester ontmaskerd. Niemand minder dan Britt Dekker zat erin! Die zag ik niet aankomen, maar echt totaal niet. Als tweede viel het Schaap af. Wie daaronder vandaan kwam, was een lichte shock. Anniko van Santen, presentatrice van Opsporing Verzocht. Helaas zien wij deze beide niet terug.

Volgende week zien we de bekende karakters van de afgelopen weken weer terug. Wie gaat er dan ontmaskerd worden? Krijgen we dan meer hints? Wordt het dan een beetje duidelijk wie de karakters zijn? Of zal het nog steeds niet te raden zijn? In ieder geval wordt het weer leuk, gezellig en een avond vol muziek.

Tot volgende week!

The Masked Singer is iedere vrijdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Plaats een reactie